Schrijven is luisteren

Of het nu om journalistieke of commerciële teksten gaat, de boodschap moet overkomen. Het is een kunst om de juiste woorden te kiezen in de juiste context. Door mijn ervaring als journalist Meer »

Schrijven is schrappen

Schrijven is schrappen. De kunst is om met zo weinig mogelijk woorden zoveel mogelijk te zeggen. Zeker op je website! Doe ook niet te deftig. Mensen onthouden je boodschap beter als de tekst Meer »

 

Commerciële producties

Woorden hebben veel meer invloed op het ‘koopgedrag’ van uw klanten dan het design van uw folder, flyer of brochure. Ik help u bij het vinden van de juiste woorden voor uw commerciële teksten. Voor een goed verhaal maak ik het liefst een afspraak op locatie om zo de sfeer binnen uw bedrijf te kunnen proeven.

Advertorials

Een advertorial is een advertentie die eruit ziet als een redactionele tekst. Maar waar de redactionele tekst meestal gratis is en wordt geschreven door de redacteur van een krant of magazine, moet voor de ruimte van een advertorial worden betaald. Ook wordt de tekst vaak aangeleverd door de adverteerder. Die kan zijn tekst dan wel volledig naar eigen smaak schrijven. Kunt u niet de juiste woorden vinden en heeft u hulp nodig bij het schrijven van uw advertorial, neem dan contact op met Tekst by Tas.

Folders, flyers en brochures

Uw folder, flyer en brochure kan er qua vormgeving en design nog zo goed uitzien, is de tekst niet prikkelend genoeg of zit hij vol taalfouten dan schiet u uw doel voorbij. Ik schrijf uw teksten gegarandeerd foutloos en zet uw product, dienst of bedrijf met pakkende woorden in de spotlights.